Leeuwarden, 8 vrije kavels in Wiarda

Leeuwarden, 8 vrije kavels in Wiarda

8 vrije kavels aan het water in Wiarda

Dit buurtschap is gelegen op zo'n 10 minuten fietsen aan de zuidzijde van Leeuwarden. In deze historische Stadhoudersstad, verkozen tot Culturele Hoofdstad 2018, vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft. Van basis-, voortgezet, HBO- en universitair onderwijs, sportverenigingen en een uitstekend ziekenhuis (MCL) tot een gezellige binnenstad met grachten, winkels, horeca, Stadsschouwburg de Harmonie en diverse musea. Vanuit hier bent u overigens niet alleen snel in de stad, de Haak om Leeuwarden zorgt ervoor dat u in een mum van tijd op de snelwegen richting Drachten, Heerenveen en de Afsluitdijk bent.
Op loopafstand van Wiarda bevindt zich, aan de overzijde van de Drachtsterweg, bovendien een compact winkelcentrum waarin een Jumbo, Hema, bloemenwinkel, kapper en snackbar zijn ondergebracht. In de nabije omgeving bevinden zich tevens diverse kinderopvang- en basisonderwijslocaties.

Wat biedt Wiarda u nog meer?
In Wiarda woont u dus vlak bij de stad, maar door de ligging en opzet toch ook in een dorpse omgeving. Het hart van het dorp bestaat uit een havenkom, verbonden met een aantal zijwateren van waaruit men koers kan zetten naar de Friese Meren of naar die leuke binnenstad van Leeuwarden om een terrasje te pakken (doorvaarthoogte 1,5 m). De diverse woningtypen en opzet staat garant voor een gevarieerd en speels opgezet buurtschap waar kinderen kunnen zwemmen, spelevaren, vissen en misschien zelfs wel schaatsen. Wil je lekker een eindje fietsen of een blok wandelen? Ook dat kan uitstekend in en om Wiarda. Water met fraaie rietpartijen, afgewisseld met de openheid van het groene landschap waar koeien en schapen grazen, het leefgebied van hazen en diverse soorten vogels. Dat is het mooie dat Wiarda u biedt!

De koopsom is vanaf € 123.000,- vrij op naam en exclusief 21% BTW.

Heeft u interesse voor één van deze mooie kavels? U kunt zich tot dinsdag 13 februari 2018 vóór 10.00 uur bij ons inschrijven. Hierna vindt op woensdagavond 14 februari 2018 om 19.30 uur de loting plaats onder toezicht van een notaris. De loting vindt plaats in het infocentrum De Zuidlanden (Eco Iglo), Molkenkelder 60 in Techum (Leeuwarden). Inschrijfformulieren 'zonder voorbehouden' gaan hierbij voor.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 058 - 244 91 00 of via nieuwbouw@makelaardijfriesland.nl.

Foto's van Leeuwarden, 8 vrije kavels in Wiarda

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Leeuwarden, 8 vrije kavels in Wiarda

Vrije kavels, Wiarda

Aantal woningen 8
Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 531-868m2
Inhoud m2
Woonkameroppervlakte m2
Prijs € 123.000-199.750

Makelaar informatie

×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans