Wiarda, boathûs

Wiarda, boathûs

‘Boathûs’: Uniek wonen met uw eigen boothuis aan open vaarwater in Waterrijk Wiarda!

Vrijheid
Waar wilt u wonen? Met het ultieme gevoel van vrijheid. Een beetje landelijk maar niet te ver van de stad. Met prachtig vrij zicht over de weilanden. Vanuit hier vogels zien vliegen en zwemmen, schaapjes in de wei zien grazen en waar hazen met elkaar ravotten. U vindt dit aan de rand van het nieuwe buurtschap Wiarda. En vanuit uw woning stapt u zó in uw boot, direct gelegen onder de woning!

Lekker leefhuis +++
Boathûs is een fraai kleinschalig nieuwbouwproject, gelegen aan de zuidwestelijke rand van het nieuwste buurtschap Wiarda, op steenworp aan de zuidkant van Leeuwarden gelegen. Hier worden twee royale, vrijstaande woningen met een inpandige garage én een boothuis gerealiseerd, met daarboven comfortabele woonruimte, voorzien van betonvloeren.
Niveau 1 heeft een mooie open plattegrond met maar liefst 60 m² heerlijke leefruimte. De lengte van ruim 13 meter geeft u veel mogelijkheden om deze ruimte naar eigen wens en smaak in te richten. Wat te denken van bijvoorbeeld een heerlijke woonkeuken en een vorstelijke zithoek? Grote raampartijen geven hier een majestueus uitzicht over het prachtige landschap.
Hierboven, op niveau 2, bevinden zich twee royale slaapkamers, een studeerkamer en een grote, complete badkamer, alle met prachtig zicht over de landerijen.
Beneden, op water- en entreeniveau bevindt zich de entree en de plek waar u uw auto èn uw boor kunt stallen. Garage en boothuis dus!
De antraciet gevelbekleding geeft, naast een moderne uitstraling, ook de juiste sfeer van een boothuis. De open structuur van de latten geven schaduw en privacy, precies waar dat nodig is.

Persoonlijk
Wilt u deze woning helemaal naar eigen wens laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk! U kunt al in een vroeg stadium om tafel met de bouwer om deze woning helemaal naar ùw smaak te laten uitvoeren.

Het buurtschap
In Wiarda woont u dorps, ruim en landelijk, maar ook dicht bij de stad met al haar voorzieningen. De openheid van het landschap met zijn vergezichten, waterpartijen en rietstroken typeren dit unieke gebied. U kijkt uit op de Hounsdyk, een traditioneel dijkje dat vroeger van Goutum naar Wergea liep, en nu de natuurlijke westgrens van Wiarda is.
Vanuit hier vaart u, vanuit uw boothuis, richting de Friese Meren. Of u maakt een leuk tochtje naar de binnenstad van Leeuwarden, waar zich gezellige terrasjes en eethuisjes bevinden.
Daarnaast is het centrum van Leeuwarden vlakbij. Op de fiets bent u hier binnen een kwartiertje! Met de auto bent u in een zucht op de N31, A32 of de A31, de belangrijkste ontsluitingswegen richting Groningen, de Polder en de Afsluitdijk.

Wel zien zitten
Hebt u belangstelling voor dit unieke project en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!


*) In afwijking tot de getoonde impressie zal de woning standaard zonder terras worden uitgevoerd.

Foto's van Wiarda, boathûs

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Wiarda, boathûs

Boathûs

Aantal woningen 2
Woonoppervlakte 145m2
Perceeloppervlakte 375m2
Inhoud 531m2
Woonkameroppervlakte 31m2
Prijs € 425.000
Kavelnr. Type Kavelopp. Prijs (v.o.n.) Status
Bouwnummer Boathûs 375 m2 € 425.000 Beschikbaar

Makelaar informatie

×

Binnen 2 maanden
uw huis verkopen?

Geen verkoop
geen kosten

Nu een proeftijd van
2 maanden

Meer informatie » Gegarandeerd
100% no cure-no pay