Harinxma van Donialeane te Stiens

Harinxma van Donialeane te Stiens

Royaal wonen in zo’n mooie tweekapper van Kimsma in Steenslân!
De begane grond is maar liefst 13 meter diep!

Het prettige dorp Stiens is gelegen op fietsafstand van Leeuwarden. Hier vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt: leuke winkels, supermarkten, basisscholen, kinderopvang, sportscholen, sportverenigingen en een mooi openluchtzwembad. Met de auto ben je binnen 10 minuten in Leeuwarden, op de fiets doe je er een klein half uurtje over. Er is bovendien een prima busverbinding.

Het nieuwste uitbreidingsgebied van Stiens is Steenslân: ruim opgezet, veel groen en water, een heerlijke plek waar je lekker kunt ravotten en spelevaren! Je kunt in deze omgeving ook nog eens fantastisch wandelen en fietsen. En dit alles vlak bij de stad!
Op een prachtige, prominente plek in de wijk bouwt Bouwbedrijf Kimsma twee royale twee-onder-een-kapwoningen in jaren '30 stijl met garage op grote percelen van maar liefst 450 m² eigen grond. Robuust en statig, uitgevoerd in een stoere steen, voorzien van fraaie raampartijen die zorgen voor een mooie lichtinval.

Met een diepte van maar liefst 13 meter is de begane grond van deze fraaie woningen meer dan royaal te noemen. De living, van waaruit je zó de tuin inloopt, biedt hierdoor fantastische mogelijkheden. Wat denk je van een lekkere woonkeuken? Met ruimte voor bijvoorbeeld een kookeiland. Of voor een grote tafel waaraan je met je gezin en vrienden heerlijk lang kun tafelen.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een grote complete badkamer te vinden, terwijl de ruime zolder ook nog volop mogelijkheden biedt. Je kunt hier eventueel nog een extra slaapkamer en/of hobbyruimte laten maken. Mogelijkheden genoeg!

De ligging, de royale afmeting van de kavel, de praktische plattegronden en de jaren ´30 uitstraling zijn de ingrediënten die zorgen voor heerlijk woongenot! Bijkomend voordeel is het feit dat er maar twee van deze leuke woningen worden gebouwd, waarmee je dus een redelijk uniek huis hebt in Steenslân!

Belangstelling?
Wij vertellen u graag over alle relevante zaken die bij het kopen van een nieuwbouwwoning aan de orde komen en natuurlijk over ‘Kimsma in Steenslân' in het bijzonder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Let op:
Bijgevoegde foto's betreffen een reeds gerealiseerde woning binnen een ander nieuwbouwplan waarbij voor diverse meerwerkopties is gekozen. De woningen binnen het plan Steenslân kunnen op bepaalde punten afwijken van de foto's.

Foto's van Harinxma van Donialeane te Stiens

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Harinxma van Donialeane te Stiens

Twee-onder-één-kap woningen

Aantal woningen 2
Woonoppervlakte 148m2
Perceeloppervlakte 450m2
Inhoud 535m2
Woonkameroppervlakte 29m2
Prijs € 317.500-322.500
Kavelnr. Type Kavelopp. Prijs (v.o.n.) Status
Bouwnummer Twee-Onder-Één-Kap Woningen 450 m2 € 317.500 Beschikbaar
Bouwnummer Twee-Onder-Één-Kap Woningen 450 m2 € 322.500 Onder optie

Makelaar informatie

×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans
Accepteren ×