Heerenveen, Hondsdraf

Heerenveen, Hondsdraf

START VERKOOP: 26 januari 2018 tussen 16:00 en 18:00 uur in 't Gerecht in Heerenveen.

Wil jij verhuizen naar een woning met een EPC-waarde van 0 en vanaf nu zuiniger omgaan met energie? Dit is je kans! Dit schitterende nieuwbouwproject is zeer centraal gelegen in het centrum van Herenveen. Wonen aan de Hondsdraf staar garant voor modern, stoer en energiezuinig wonen.

Als je kiest voor wonen aan de Hondsdraf, dan heb je de keus uit een hoek- of tussenwoning. Het project omvat in totaal 21 woningen waarvan 11 koopwoningen en 10 huurwoningen die staan op de voormalige plek van basisschool It Oerset. Een groene plek met een speels karakter.

De 11 koopwoningen zijn verdeeld over 2 rijen en hebben de volgende afmetingen: 5,10 m breed bij 8,70 m diep. De strakke architectuur kenmerkt deze woningen en zijn voorzien van een vriendelijke, roodbruine steenkleur met wit keimwerk. De kozijnen zijn van kunststof; gemakkelijk want dit zorgt voor weinig onderhoud! Op de begane grond is iedere woning voorzien van vloerverwarming en op het dak bevinden zich genoeg zonnepanelen waardoor de EPC-waarde 0 is. Dit betekent dat de energielasten zeer laag zijn! De woningen hebben een tuin op het zuiden of op het noordoosten, een berging in de tuin en de mogelijkheid tot parkeren op de openbare parkeerplaatsen. De erfafscheidingen worden voorzien hedera zodat er eenheid wordt gecreëerd binnen het plan.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en de keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping heb je de beschikking over 3 slaapkamers en een badkamer. Het is een mogelijkheid om bijvoorbeeld 2 kamers samen te voegen. Overige opties zoals openslaande deuren, schuifpui, buitenkraan, trapkast, douchemuur of ligbad behoren ook tot de mogelijkheden. Let op: de keuze voor openslaande deuren of een schuifpui is een optie die t/m vrijdag 16 februari kan worden doorgegeven. Dit in verband met de start van de bouw in de lente van dit jaar.

Heb je altijd al gedroomd van modern wonen in het centrum van Heerenveen? Wacht dan niet langer, dit is je kans! Kom op 26 januari naar de start verkoop van deze 11 nieuwbouwwoningen aan de Hondsdraf gelegen in het centrum van Heerenveen!

Koopsom vanaf € 171.000,- vrij op naam.

Foto's van Heerenveen, Hondsdraf

Afbeelding vergroten

Makelaar informatie

×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans