Waterrijk Wiarda

Waterrijk Wiarda

Is comfortabel wonen aan het water in Wiarda ook uw wens? Er is nog één woning beschikbaar. Wanneer u besluit deze woning te kopen, kan de bouw direct worden opgestart.

In het hart van Waterrijk Wiarda realiseert Toeck een fraai kleinschalig plan, bestaande uit vier robuuste halfvrijstaande woningen, die allen zijn voorzien van een zonnige, aan open vaarwater gelegen tuin. Deze locatie biedt u de rust en sfeer van wonen in een dorp, maar dan wel met alle stedelijke voorzieningen op steenworp afstand. In het gebied is er extra aandacht besteedt aan goede bereikbaarheid voor het auto- en openbaar vervoer verkeer. Zo bent u binnen 10 minuten in het centrum van Leeuwarden.

De landelijke en waterrijke omgeving biedt u ongekende mogelijkheden voor plezier en vertier. In het water, aangrenzend aan uw tuin, is een ligplaats voor een boot aanwezig waarmee u zo het Friese landschap doorvaart. Geeft u liever de voorkeur aan wandelen of fietsen? Geniet ook dan van de prachtige landelijke kenmerken die de omgeving u te bieden heeft. Kortom, wonen in Wiarda geeft u het gevoel van ontspanning en vrijheid.

Dennis Heins, architect
Wanneer je het hart van Wiarda nadert zie je van ver af deze woningen tegenover een groen park staan. Deze woningen hebben op de hoek van deze openbare ruimte een belangrijke plek in het stedenbouwkundig plan van Wiarda. Deze plaats vraagt om robuuste architectuur. Stevige blokken die deze hoek benadrukken. De vormgeving van de woningen ademt de sfeer van historische panden maar is onmiskenbaar van deze tijd. In alle aspecten van het ontwerp vind je dit principe terug; in de hoofdvorm van de woningen, de verhoudingen en ritmiek van de ramen maar ook in de detaillering en materiaalkeuze. De suggestie van luiken, entreeportalen en rijk gedetailleerde goten, topgevels en kozijnen
wordt gewekt met bijzondere metselwerkdetails, onderhoudsarme prefab dakgoten en functionele kozijnen. Zo ontstaan huizen die voldoen aan hedendaagse eisen met het karakter van tijdloze historische panden.

Foto's van Waterrijk Wiarda

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Waterrijk Wiarda

Halfvrijstaande woning met topgevel/zadeldak

Aantal woningen 2
Woonoppervlakte 178m2
Perceeloppervlakte 278-291m2
Inhoud 638m2
Woonkameroppervlakte m2
Prijs € 304.950

Halfvrijstaande woning met zadeldak

Aantal woningen 2
Woonoppervlakte 137m2
Perceeloppervlakte 262-267m2
Inhoud 533m2
Woonkameroppervlakte m2
Prijs € 279.950
Kavelnr. Type Kavelopp. Prijs (v.o.n.) Status
De Ofset Halfvrijstaande Woning Met Zadeldak 262 m2 € 279.950 Verkocht onder voorbehoud
De Ofset Halfvrijstaande Woning Met Zadeldak 267 m2 € 279.950 Verkocht onder voorbehoud
De Ofset Halfvrijstaande Woning Met Topgevel/Zadeldak 291 m2 € 304.950 Verkocht
De Ofset Halfvrijstaande Woning Met Topgevel/Zadeldak 278 m2 € 304.950 Verkocht

Makelaar informatie

×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans