Werfwoningen in Wiarda

Werfwoningen in Wiarda

Je kunt nog inschrijven tot 22 oktober 12.00 uur!

Het vakantiegevoel in je eigen tuin? Neem een frisse duik in het volgende Wiarda-avontuur!

Terwijl je droomt van je perfecte huis aan het water, is achter de schermen druk gewerkt om deze plannen werkelijkheid te laten worden. Vanuit je tuin in je bootje stappen of hier een verkoelende duik nemen, wie wil dat nou niet?

Graag attenderen we je op deze twee fraaie Werfwoningen, die door Plegt Vos worden gerealiseerd. Kleinschalig, mooi gelegen aan open vaarwater aan de uiterste zuidrand van Wiarda (aan de Ljepper), met zicht op de Hounsdyk. De openheid van het landschap met zijn vergezichten, waterpartijen en rietpartijen typeren dit unieke gebied. Dit is een van de laatste kansen om zo vrij in Wiarda te kunnen wonen, wees er dus snel bij!

De prachtige woningen zijn een ontwerp van AchterboschZantman Architecten uit Leeuwarden.
Duurzaamheid vertaalt zich hier in wonen zonder gas, verwarming door een luchtwaterwarmtepomp en 6 zonnepanelen, terwijl een oplaadpunt voor je elektrische auto optioneel ook tot de mogelijkheden behoort.
De begane grond en de eerste verdieping worden verwarmd dmv vloerverwarming. Zo fijn dat je geen radiatoren in het zicht hebt en stijlvolle lange gordijnen kunt toepassen in je interieur!
Een volledig ingerichte badkamer en toilet met Villeroy & Boch sanitair en tegelwerk behoort ook tot de standaard uitvoering, net als de vaste trap die naar de tweede etage leidt. Hier kunnen eventueel (optie) nog extra (slaap)kamers gerealiseerd worden. En vast ook blij word je van de openslaande tuindeuren, die toegang geven tot het heerlijke zonnig gelegen vlonderterras van waaraf je met je bootje richting de binnenstad of de Friese Meren kunt varen.
In de optiesfeer is veel mogelijk om dit huis helemaal naar eigen wens en smaak te kunnen uitvoeren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen of je je living of je woonkeuken aan het water gesitueerd wilt hebben, of je je badkamer vergroot wilt laten uitvoeren. Jij mag het zeggen!

De inschrijving sluit maandag 22 oktober aanstaande om 12 uur.
Stap gerust bij ons binnen voor alle informatie en we vertellen je alles over dit fantastisch leuke project.
Neem die duik in dit Wiarda-avontuur! Je bent van harte welkom op ons kantoor.

Foto's van Werfwoningen in Wiarda

Afbeelding vergroten

Makelaar informatie

×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans
Accepteren ×